Varukorg

Om oss

För oss handlar det om att skapa studentskyltar som berättar en historia

Vi är passionerade i det vi gör och har stor förståelse för att detaljerna kopplat till ett studentfirande är enormt viktiga. Studenten är något man tar en gång i livet och då får ingenting gå fel. Med år av erfarenhet i branschen och en ovärderlig förståelse för vikten av dessa unika stunder, är vi din pålitliga partner på din students resa.

Vi har specialiserat oss på att skapa stor flexibilitet i skapandet utav en studentskylt och med hjälp av vår designstudio har du möjlighet att låta kreativiteten flöda. 

Vår historia

Studentskylt.se grundades år 2017  av två barndomsvänner, Emma och Johan, som delade en passion för konst och kreativitet. Båda två var föräldrar till studenter och insåg att det saknades en leverantör av studentplakat som kunde förvandla studentfirandet till en ännu mer minnesvärd och personlig dag.

Deras kärleksfulla engagemang och passion för att skapa minnesvärda stunder har och kommer alltid att vara kärnan i vår verksamhet. Vi ser fram emot ännu en glädjefylld och sprudlande vår tillsammans med årets studenter! 

Ett, två, tre, utspring!

Välj en av våra färdiga mallar eller designa en helt unik studentskylt

Utforska alla studentskyltar